We hebben een professionaliseringsslag in de administratieve handelingen gemaakt. Een intensief traject. Maar nu alles volautomatisch loopt, vergeet je het haast.

Eye Opener – Uitgave 42 – December 2018

Zet je klant centraal.

Cijfers verwerken, de boekhouding controleren en de Btw-aangifte doen. Accountants die het daarbij laten bieden volgens hun klanten nog maar weinig meerwaarde.

Verdiep je in de business

Ben jij op de hoogte van de wensen en behoefte van jouw klanten? Wat verwachten ze van jou als Accountant? Heb jij één keer per jaar contact om de jaarrekening te realiseren? Of kunnen ze bij jou ook terecht voor het inwinnen van advies en dat het hele jaar door?

Adviseer i.p.v. controleer

Door te digitaliseren en processen te optimaliseren, komt er meer tijd vrij om jouw klant op goede manier te kunnen adviseren en begeleiden. Klanten willen zich namelijk graag committen aan een accountancy kantoor die zich kan onderscheiden op dit vlak. Hoeveel tijd heb jij om je klant goed te kunnen bedienen?

Alle gegevens op één plek

Structuur aanbrengen binnen je organisatie en 24/7 toegang tot je klantenportefeuille? Met onze module “document beheer’, worden dossiers op een centrale plek beheerd en kan elk personeelslid, van welke werkplek dan ook, 24/7 de dossiers inzien en aanpassen.

Digitaliseer en faciliteer.

Automatiseer jouw processen, faciliteer je klanten vanuit één centrale klantomgeving en houd je personeel up-to-date met een digitale leeromgeving.

Klantportaal

Klantportaal

Een beveiligde omgeving waarin klanten op ieder moment belangrijk informatie en gegevens kunnen inzien.

Document beheer

Document beheer

Alle belangrijk documenten in één overzicht? We maken document beheer een vast onderdeel van jouw applicatie.

Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen

Veilig, snel en eenvoudig een handtekening kunnen zetten onder belangrijke documenten.

E-learning module

E-learning module

Op een flexibele manier cursussen en trainingen volgen en lesstof doornemen binnen een digitale omgeving. Op één centrale plek alle informatie.

API Koppelingen

API Koppelingen

CRM of andere bedrijfssoftware integreren in jouw applicatie, zodat je eenvoudig gegevens kunt beheren en alle systemen up-to-date kan houden.

Jouw maatwerk wens

Bovenop onze losse modules, welke de basis kunnen vormen van jouw software product, ontwikkelen we maatwerk wensen.

Waarom wachten?

Zet vandaag nog de
volgende stap in jouw kantoor

Met onze modules maken we niet alleen jouw organisatieprocessen efficiënter, maar verloopt ook het proces van softwareontwikkeling soepeler. Doordat we het fundament van verschillende oplossingen pasklaar kunnen aanbieden, zijn we in staat veel sneller en tegen lagere kosten maatwerk software te ontwikkelen.

Whitepaper download

3 redenen voor accountancy
om te digitaliseren in 2021

Binnen 1 minuut in je mailbox, geen spammy nieuwsbrief

Informatie aanvragen?
Neem contact met ons op.

Zijn jullie toe aan de volgende stap in het digitaliseren van de bedrijfsprocessen? Vertel ons over jouw bedrijf en waarmee we je kunnen helpen. We nemen binnen een werkdag contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

Liever persoonlijk contact?

Arjen van Ark

085 303 43 41     arjen@index.nl