Bel ons 085 303 43 41 Mail ons info@index.nl

Deventerweg 2a
3843 GD Harderwijk

Routebeschrijving Routebeschrijving
Onze werkwijze

Zo maken wij
Apps en Softwarewaar je blij van wordt

Je wilt een software applicatie of app laten ontwikkelen om een bepaalde behoefte te vervullen binnen je bedrijf. Waar moet je beginnen? Hoe zorg je ervoor dat de software uiteindelijk aansluit bij hetgeen wat je voor ogen hebt en daarmee je doel bereikt? Daarvoor doorlopen we samen de volgende 4 fases.

1. Strategie

Iedereen op één lijn

Werkwijze stap 1

1.1 Business analyse en productvisie

We bestuderen de huidige processen en komen met nieuwe en innovatieve ideeën voor het formuleren van een visie voor jouw nieuwe softwareproduct. Vervolgens zetten we uiteen wie met de software gaat werken, wat het in grote lijnen moet doen en wat de toegevoegde waarde is.

1.2 Maatwerk, hybride of SaaS

We gaan niet het wiel opnieuw uitvinden. Om tijd en kosten te besparen, kijken we eerst welke onderdelen van jouw applicatie we al gemaakt hebben. Daarna bouwen we de rest op maat.

1. Strategie

2. Design

Doelgericht ontwerp

Werkwijze stap 1

2.1 Wireframing en design

Nieuwe software start altijd met een doel. We duiken je organisatie in om de huidige processen te begrijpen en mee te maken. Opgedane ideeën werken we uit in wireframes, om zeker te zijn dat we op één lijn zitten.

Ga naar cases

2.2 Prototyping en validatie

We werken met draadmodellen een interactief concept van de software uit in een prototype. Daarin worden de informatiearchitectuur en het interaction design van je applicatie duidelijk. Zo heb je al vroeg in het project een idee van hoe de software gaat werken. Dit prototype wordt getest bij alle belanghebbenden.

Bekijk voorbeeld

2. Design

3. Development

Softwareontwikkeling in scrum teams

Werkwijze stap 1

3.1 Iedere drie weken software die werkt

Elke 2 weken bepaal je als klant welke stappen er moeten worden gezet. Je houdt de controle op de koers van het project door de ontwikkelpunten te prioriteren.

3.2 Laatste technologie

We blijven ten slotte toch een beetje nerds die warm lopen voor de laatste technieken. Zo zorgen we ervoor dat jouw software up-to-date is en blijft.

3. Development

4. Implementatie

Continue optimaliseren

Werkwijze stap 1

4.1 Scholing en support

De succesfactor van een applicatie zit hem in goed geïnstrueerde mensen. Alleen dan gaat de software voor hun en de organisatie werken. We zorgen voor scholing van alle medewerkers en ons team is tijdens kantoortijden beschikbaar via de chat of telefonisch bereikbaar. Zo garanderen we een snel antwoord op al jouw vragen en het succesvol gebruik van jouw software.

4.2 Suggesties voor verbeteringen

Hoe kunnen we de software die nog beter maken? Dat analyseren we structureel. Is de eindgebruiker in staat zijn taak te voltooien, hoe snel heeft hij zijn taak voltooid, wat was zijn ervaring bij het uitvoeren van de taak en heeft de interface geholpen om fouten te vermijden?

Een goed idee? Of meer weten over Index en onze oplossingen?

Zijn jullie toe aan de volgende stap in het digitaliseren van de bedrijfsprocessen? Vertel ons over jouw bedrijf en waarmee wij jou kunnen helpen. We nemen binnen één werkdag contact met je op om al jouw vragen te beantwoorden.

CEO Verhuurbedrijf

“Je wordt continue op de hoogte gehouden over de voortgang van de ontwikkelingen.
Ook als het tegenvalt. Zo weet je waar je aan toe bent.”

U gebruikt een sterk verouderde internetbrowser.

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu