Bel ons 085 303 43 41 Mail ons info@index.nl

Vestiging Harderwijk
Deventerweg 2a
3843 GD Harderwijk
Navigeer

Vestiging Amersfoort
Stadsring 67
3811 HN Amersfoort
Navigeer

Hoe werkt dat precies

Portal of Mijn omgevingrealiseren binnen budget

Je wilt een klantportaal, bestelapp of mijn omgeving laten ontwikkelen. Maar waar begin je precies en wat komt er allemaal bij kijken? Wij helpen je graag en zorgen ervoor dat de software aansluit bij jullie doel. Hoe we dit precies doen, vertellen we je graag.

Maak direct een afspraak

Let's explore!

Waar word jij blij van?

Werkwijze stap 1

Kennismaking

Heb je een idee waarmee je wereld gaat veroveren of wil je juist de processen verbeteren binnen de organisatie? Tijdens de kennismaking brengen we de globale wensen en eisen in kaart en leren we elkaar beter kennen.

Doe de Business Scan

Ontdekken

Soms is er meer tijd nodig om de globale wensen en eisen concreet te maken. Wanneer dit zo is, start de ontdekkingsfase. Hierin zullen we in één of meerdere sessies samen bepalen wat het idee is van de oplossing. Vervolgens zetten we in grote lijnen de softwareoplossing uit.

Gaan we met elkaar werken aan jouw oplossing? Dan brengen we een offerte uit zodat we precies weten wat we aan elkaar hebben.

Let's explore!

Let's create

Wij visualiseren jouw idee

Werkwijze stap 1

Verdiepen

Tijd om ons helemaal onder te dompelen in jullie vraagstuk. Het doel? Alle processen rondom de oplossing van A tot Z helder krijgen. We beschrijven jullie wensen in detail en vertalen dit naar duidelijke specificaties. Zo kunnen we bepalen welke onderdelen uit onze Index Core we kunnen gebruiken en welke onderdelen maatwerk vereisen. Uiteindelijk maken we een grafische presentatie van de belangrijkste schermen. Iedereen blij? Dan kunnen we beginnen bouwen.

Onze Index Core

In ons eigen framework zitten al veel basiszaken die bij applicaties, portals en mijn-omgevingen nodig zijn. Op deze manier leveren een hybride vorm waarin we standaard combineren met maatwerk. Het eindresultaat: een pak op maat. Volledig naar jouw wens.

Bekijk oplossingen

Let's create

Let's go

Software in ontwikkeling

Werkwijze stap 1

Bouwen

Het moment is daar: tijd om jullie softwareoplossing te gaan bouwen. We plannen de releases in en op basis daarvan plannen we de tussentijdse opleveringen en statusupdates in met jou. Nog even wachten en je bent de trotse eigenaar van jouw eigen softwareproduct.

Ga naar cases

Opleveren (demo) en acceptatie

Om het product daadwerkelijk live en afgerond te verklaren, moet de software de acceptatietest doorstaan en geaccepteerd worden door jou als klant. Wanneer dit rond is, dragen we het project over aan support met duidelijke instructies. Zo kunnen jullie met een gerust hart het product gebruiken.

Let's go

Support & optimalisatie

Software waar je blij van wordt

Werkwijze stap 1

Support

Niks is zo belangrijk als een luisterend oor. Daarom hebben wij onze supportafdeling altijd klaar zitten om ervoor te zorgen dat het support tiptop in orde is. Heb je vragen of werkt de software niet zoals het zou moeten? We helpen je graag. Jij blij, wij blij.

Doorontwikkeling

Wil je de software uitbreiden en verbeteren? Dat kan. We kennen jouw product door en door en zetten graag ons beste beentje voor. Jouw idee werken we met plezier uit.

Een goed idee? Of meer weten over Index en onze oplossingen?

Zijn jullie toe aan de volgende stap in het digitaliseren van de bedrijfsprocessen? Vertel ons over jouw bedrijf en waarmee wij jou kunnen helpen. We nemen binnen één werkdag contact met je op om al jouw vragen te beantwoorden.

Toffe klanten

Zij gingen je voor

image
image
download
image
image
image
logo_cooder
culemborg
image
image
bkv_logo
logo_apprendo_overons