Apprendo 01

Horeca SaaS-oplossing voor ApprendoVan preboarding, opleiding en toetsing, tot en met volledig gedigitaliseerde werkprocessen, communicatie en monitoring.

Hofweb 02

Maatwerk storefront voor online supermarkt HofwebCompleet nieuwe shopervaring gekoppeld aan eigen back-office en warehouse management.

NOVI 03

Learning Experience Platform (LXP) voor Hogeschool Novi Studeren op een manier die bij je past waar, wanneer en hoe je maar wilt dankzij het Learning Experience Platform.

BKV 04

Inkoopsoftware (SRM) voor BKV Hogere marges, meer inzicht en tijdreductie in het inkoopproces.

Cooder 05

Recruitment middleware voor Cooder Geen foutmeldingen en verloren sollicitanten dankzij de middleware-app die altijd up-to-date is.

De Markt Online 06

Marketing Automation Platform voor het moderniseren van warenmarkten Marktlieden online zichtbaar onder jongeren dankzij geautomatiseerde marketingtool.

Index Software

Iedere situatie een eigen aanpak

Door de verschillende mogelijkheden in software ontwikkeling kunnen we de beste oplossing aanbieden voor jouw organisatie. We kijken naar jullie huidige situatie en de gewenste situatie. Bij de ene is dit een app met een backoffice systeem, bij de ander een backoffice applicatie waar iedereen in werkt. Wil je weten wat het beste werkt in jouw situatie? Neem dan contact met ons op of doe vrijblijvend een business scan.

Maak een afspraakDoe de business scan