Stap 1

1. Intake en Quickscan

We beginnen met het definiëren van het vraagstuk en brengen de behoeften in kaart. We scannen de organisatie, waarna we de organisatiestructuur en de huidige processen beschrijven. Vervolgens inventariseren we de huidige (software) systemen en stellen gezamenlijk doelstellingen op.

Naar stap 2

Stap 2

2. Interview directie en medewerkers

We gaan in gesprek met de directie en de medewerkers. Samen met de directie bepalen we de benodigde managementinformatie. Vervolgens kijken we met de medewerkers naar de huidige systemen en de gewenste situatie. Dit werken we vervolgens uit in een GAP-analyse.

Naar stap 3

Stap 3

3. Uitwerking en adviesrapport

Op basis van de GAP-analyse ontwikkelen we een plan van aanpak. Hierin ontvang je duidelijke handvatten en concrete actiepunten waar je als organisatie direct mee aan de slag kunt gaan. Het adviesrapport en het mogelijke vervolg bespreken we bij jullie op locatie.

Wat levert dit mij op?

Wat levert de Index
Business Scan mij op?

De Business Scan van Index is de perfecte middenweg tussen een oppervlakkige quickscan en een langdurige formele audit. Onze analisten hebben jarenlange ervaring in bedrijfsprocessen en IT, maar hebben ook kennis van wat er op de werkvloer speelt.

Binnen 2 weken na de Business Scan geven we u een onafhankelijk rapport over de relevante processen en informatiestromen van uw organisatie. U weet waar u op moet letten bij het kiezen van een softwarepakket, hoe u het meeste haalt uit de implementatie en hoe u alle schakels in de organisatie probleemloos laat samenwerken. Bent u toe aan de volgende stap?