In 3 stappen brengen we jouw software naar een hoger niveau

Zijn jouw systemen aan vernieuwing toe, maar weet je niet waar te beginnen? Kunnen handelingen en werkprocessen efficiënter, maar is het lastig om de vinger op de zere plek te leggen? Voor deze vraagstukken hebben we de Index Software business scan opgesteld. Het doel? Door middel van de juiste software, jouw business naar een hoger niveau brengen.

 

De Business scan bestaat uit 3 stappen:

Stap 1. Intake en Quickscan

We brengen de behoeften in kaart en definiëren aan de hand hiervan het vraagstuk. We scannen de organisatie en beschrijven de organisatiestructuur en de huidige processen. Vervolgens inventariseren we de huidige (software) systemen en stellen gezamenlijk doelstellingen op.

Stap 2. Interview met de directie en medewerkers

We gaan in gesprek met de directie en medewerkers. Samen met de directie bepalen we de benodigde managementinformatie. Vervolgens kijken we met de medewerkers naar de huidige systemen en de gewenste situatie. Dit werken we uit in een complete GAP-analyse.

Stap 3. Uitwerking en gratis verbeterrapport

Op basis van de GAP-analyse ontwikkelen we een plan van aanpak. Hierin ontvang je duidelijke handvatten en concrete actiepunten waar je als organisatie direct mee aan de slag kunt gaan. Het adviesrapport en het mogelijke vervolg bespreken we bij jullie op locatie. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

De business scan is een goede middenweg tussen een oppervlakkige quickscan en een langdurige formele audit. Binnen twee weken ontvangt u een onafhankelijk rapport over de relevante processen en informatiestromen van uw organisatie. U weet waar u op moet letten bij het kiezen van een softwarepakket, hoe u het meeste haalt uit de implementatie en hoe u alle schakels in de organisatie probleemloos laat samenwerken. Bent u toe aan de volgende stap? Neem contact met ons op en vraag de gratis scan aan.

 

Rick van de Kamp

E-mailadres: rick@index.nl

Telefoonnummer: 085 303 4341