De Index Core

Werken volgens onze eigen standaard

Maatwerk op de plekken waar het nodig is en profiteren van betrouwbare software. Een combinatie die als muziek in de oren klinkt. En dat is precies de reden waarom Index Software de Index Core in het leven heeft geroepen. Een eigen raamwerk dat altijd inzetbaar is om de veelgebruikte componenten van een applicatie op te vangen. Het voordeel? Een betrouwbare basis zodat we snel kunnen beginnen aan jullie specifieke softwarewens.

Maar hoe zit dat precies in elkaar? Het is eigenlijk heel simpel. Veelal is het zo dat elk briljant idee een vaste basis heeft. Denk bijvoorbeeld aan een training binnen een e-learning app. Deze komt niet zomaar uit de lucht vallen. Dat moet ergens aangemaakt worden. Net zoals het aanmaken van nieuwe gebruikers. Dit beheren gebeurd aan de achterkant, in de back-office. Voor deze achterkant heeft Index Software een eigen stramien. Goed werkende software die meer dan betrouwbaar is.

Wat is de Index Core?

In ons eigen framework zitten dus al veel basiszaken die bij applicaties of bedrijfssoftware nodig zijn. De back-office is daar een goed voorbeeld voor. De back-office is helemaal toegespitst qua look en feel op de identiteit van de klant. Het logo, de kleuren: je herkent het niet als onze Index Core. Daar zitten dus veel componenten al in. Denk aan autorisatiebeheer, gebruikersbeheer en organisatiebeheer. Maar ook elementen zoals media, velden maken en zoekvelden met suggesties. Handig en eigenlijk altijd vereist. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als wij deze al helemaal getest en wel klaar hebben liggen?

Een goed werkende basis is een vereiste

Omdat deze basiscomponenten die vereist zijn voor een goedwerkende applicatie of bedrijfssoftware al klaar liggen, kunnen we sneller beginnen met het maatwerk. We zetten de basis neer en werken vanuit daar verder. Je ontkomt er namelijk niet aan dat jouw applicatie een beheerdersmodule nodig heeft voor bijvoorbeeld gebruikers die hun wachtwoord zijn vergeten of om die to do lijst aan taken voor het personeel. De functionele kant van de applicatie wordt door velen al bedacht, maar hoe komt dit in het systeem terecht? Maak je geen zorgen, wij denken van begin tot eind mee met jullie applicatie.

Voorkomen van onverwachte hoge kosten

Deze stukken, zoals de beheerdersmodule, zijn onderdelen die veel mensen dus vergeten en dus ook niet realiseren dat daar kosten in zitten. Om deze op te vangen hebben we onze standaarden. Daarmee vangen we 30 tot 60% van het idee en het product op. En dat compleet in jouw eigen look en feel. Zo kunnen we sneller jullie product lanceren en ook de investering is lager. De basis ligt immers al bij ons op de plank. We starten met de configuratie en kunnen daarnaast het maatwerk bouwen. Wel zo (kosten)efficiënt!

Jouw eigen Suit Supply traject

Wellicht ken je het merk wel, Suit Supply. Hun principe is precies hoe wij te werk gaan. We leveren een hybride vorm: standaard gecombineerd met maatwerk. Het eindresultaat: een pak op maat. Volledig naar jouw wens. In de ontdekkingsfase zitten we met zijn allen om tafel om kraakhelder te krijgen wat jullie product is en waar jullie heen willen. Op deze manier kunnen we in kaart brengen welke onderdelen we opvangen met onze Index Core en welke elementen we op maat gaan bouwen voor jullie. We kunnen dus direct beginnen en hebben alle vrijheid om op maat software te maken. Wij zorgen er daarnaast voor dat alle componenten uit de Core altijd up to date zijn en goed werken. Daar hoeven jullie niet over in te zitten. De authenticatie en hosting is ISO 27000 gecertificeerd zodat jullie met een gerust hart de software kunnen gebruiken en wegzetten als een eigen product.

Samen bouwen
Zijn jullie toe aan de volgende stap in het digitaliseren van de bedrijfsprocessen? Of heb je een goed idee voor een nieuw digitaal product? Vertel ons over jouw bedrijf of idee en waarmee wij jou kunnen helpen. We nemen binnen één werkdag contact met je op om al jouw vragen te beantwoorden.

Meer weten over Index Core en onze oplossingen?

Zijn jullie toe aan de volgende stap in het digitaliseren van de bedrijfsprocessen? Of heb je een goed idee voor een nieuw digitaal product? Vertel ons over jouw bedrijf of idee en waarmee wij jou kunnen helpen. We nemen binnen één werkdag contact met je op om al jouw vragen te beantwoorden.

“We laten je graag zelf ervaren
wat de mogelijkheden zijn.”

Rick van de Kamp, Business Analist